Vidste du at . . .

At et dårligt offentlig forvaltningssystem, der er ude af trit med folkets kultur og mennesker, koster miljøet oceaner af naturressourcer . . . der kunne være sparet ved "at gøre rigtigt" ? Hvordan det, kommer vi gerne ud og forklarer . . .

DEN SJOVE . . . HER OG NU

VI SKAL SPARE, men hvordan ?

DAGENS TIP ER HER !

VI SKAL SPARE, men hvordan, når vi også skal passe på miljøet, redde naturen, ikke prutte for meget for at skade luften, følge med live i en Bengalsk skovbrand, købe økologisk for at redde jorden og spise vegansk for at redde grisene osv. osv Ja, pu-haaaa - det blir lidt svært "

MEN FRYGT IKKE - VI INTRUDUCERER  . . . 

DAGENS TIP, nu med krydderiet : "EEN TING AD GANGEN !"01.12.2022 DAGENS TIP, NR. 4 : JULE SPECIAL  : BLIV I SENGEN . . . SAMMEN MED GRØDEN ! 

I dag er det første dag i Julemåneden - og det skal fejres med - ikke bare 1 tip, men med 2 tips, som gir 3 ting . . . lidt af en kalendergave.


LAV RISENGRØD : Billig God Mad - Spar på strømme og hold Varmen :
(gør gerne - også det - om natten, når du nu alligevel er oppe og strømmen er billg og du mangler varme).

Sådan gør du :
1. Sæt risengrøden over ved at varme ris, vand og mælk op, så det koger, under løbende omrøring.

(Der findes mange fine opskrifter og metoder på nettet. Søg efter "lav risengrød under dynen", men vi tager fx. 4 håndfulde ris, 1 liter vand og en liter sødmælk, og tilsætter IKKE salt. Vi salter, når grøden er klar. SÅ koger vi hele baduljen op. Slukker for blusset med gryden på. Lader lige grydens stærkeste varme tage af (står ca. 3-5 minutter) og så på med håndklæder og tæpper, og så Ind i kassen osv. Børn og dyr skal passes på her !)

2. Tag gryden af, og svøb gryden i et håndklæde, og læg gryden med håndklæder i sengen med godt med tæpper omkring - der KAN tåle varme.


3. Kryb ned i sengen igen - nu med ekstra varmekilde.
MEN PAS PÅ BØRN OG DYR I SENGEN, AT DE IKKE BRÆNDER SIG ! 

4. Til morgen står du op kl. 6 (regnet fra kl. 3), hvis ikke du bliver oppe fra kl. 2, og så er grøden klar !

Den er ikke brændt. Den har givet varme og den smager fantastisk !
- Husk en lille skål grøn til Nisserene . . .  

Her får du både billig mad, sparer på strømmen og får ekstra varme ! Næsten et klinderæg :-)30.11.2022 DAGENS TIP, NR. 3 : VASK OM NATTEN - MEN PAS PÅ !

Strømmen er billig om natten (Se hvordan prisen er her) Et meget enkelt tip, der har sparet lidt på eludgiften er at : Vaske om natten. Men kan man det ? Ja, det kan man godt . . . men ALT kommer med en pris. Prisen er, at nu skal du skal stå op kl. 2 og sætte vasken over (gerne opvaskren også) og så krybe i kassen igen eller vende din døgnrytme til at gå i seng kl. 18 (det er jo mørkt alligevel) og så stå meget tidligt op.
MEN DER ER EN ADVARSEL : Du har med elektriske maskiner at gøre, så der er en "korslutnings og brandrisioko" ved det, hvis du står op og tænder for de elektriske apparater og går i seng igen !

  


29.11.2022 DAGENS TIP, NR. 2 : TAG DOG EN JAKKE ELLER TRØJE PÅ

Et meget enkelt tip, der har sparet meget hos os er at tage en ekstra trøje på og skrue 1/3 del ned for alle varmeapparater. Det ser lidt mærkeligt ud i starten, men så find et gammelt billede af din bedstefar, fra vintertiden, og se om ikke han også har en sweater og et par lange underhylere på ?28.11.2022 DAGENS TIP, NR. 1 : BRUG EN TERMOKANDE !

Et meget enkelt tip, der har sparet meget hos os er at bruge temokanden istedet for at vame vand på elkedlen hele tiden. Før i tiden brugte vi elkedlen flittigt til at varme vand op  - hist og her - i løbet ad dagen. NU . . . uha da. Nu varmer vi en hel keddel vand. Så hælder vi den på termokanden (..erne), og så er der vand til nescafféen (usponsoreret endnu) til langt ud på dagen. Mod aften gør vi det igen.

HVIS ALLE GØR DET - Gør det en forskel !Mere kommer : "drop fitnescentret - du har brug for varmen" - "bliv vinterbader" 


. . . og meget mere . . . 

MEDIERNE STYRER DIT LIV

- alt for meget . . . styr dem !

TAL I STEDET MED DIN FAMILIE ELLER NABO

- I DAG . . .   


(hvis du bare går ud ad hovedøren og taler med naboen over hækken i stedet for at ringe, chatte, sms'e eller ... så har du sparet naturen for endnu et dumt strømforbrug eller benzin : BONUS INFO.)


Markedet, forbruget og behovene ændrer sig voldsomt, disse dage. Hvordan forholder du dig til det ?

Få hjælp til din kommunikation - speciale :

- "Ærlig tale",

- Strategisk Kommunikation og
- Krisekommunikation.

Alt for svært at forklare kort. Book et møde, så fortæller vi . . . 

EMNE

Emne tekst . . . kommer . . . 

EMNE

Emne tekst . . . kommer . . . 

EMNE

Emne tekst . . . kommer . . . 

Hvem GØR det ?

Det er egentlig ret enkelt . . .


Vi har bare komplikeret det hele for meget i medier, tech-dialogforsøg osv.

KLIMA, MILJØ, FORURENING, GENANVENDELSE, LIBERALT-DEMOKRATISK FRIHED er the shit . . . VI SKA FAT DET ! 

Jorden vil altid bestå. Spørgsmålet er KUN om vi får lov at leve på den eller ej - og hvor længe, hvis . . .
Vi kan ikke styre jorden, men vi kan lade være med at ødelægge den  . . . for meget . . . for der er en mening.


VI SKAL GØRE NOGET . . . NU !  . . . og vi gider ikke høre flere at de dumme udtalelser om, om hvorvidt det er menneskeskabt eller ej. Det er her - kan vi gøre noget

. . . DET er spørgsmålet ?

. . . og svaret er JA !


Hvordan  . . . er så det svære spørgsmål, men det hjælper vi med i INSPIRATUS !

Ring eller skriv, og book et møde så kommer vi ud og inspirerer.


Den første time er gratis...