Om os i INSPIRATUS . . . 

VELKOMMEN TIL INSPIRATUS

. . . en rejse ud i spændende vækstprojekter, hjælp til forretningsudvikling, Strategi og ledelsesudvikling, med TALENT- & HEADHUNTING. 


En blandet landhandel ? Tja, måske - men det giver mere mening, end ved første øjekast - for vi ved som strateger, at vi er på vej et nyt sted hen, med en ny måde at tænke på, og en ny agere på, med nye måder at handle på, og en generel træthed af den samme talemåde om det samme og det samme. 

I INSPIRATUS samler vi den "Den Nye Måde", som vi vurderer den : hvor der er plads til alle - der kan og vil - og den, der ikke kan, har vi også med i tankerne og dem er der også projekter for - og til. "Den Nye Måde" er lidt back to basics - lidt neddrosling af retoriske konstruerede sprog dueller uden mening. Mere fokus på at ville forstå : "hvad er den rette handling ?" - og så "gøre det rigtige, rigtigt" (træt af alt for meget unødig konstrueret snak). Dette spædet op med og lidt mere : "Drop nu diskussionen om man skal klima-redde eller ej
. . . det er slet ikke et spørgsmål mere : det er det vi SKAL !

. . . spørgsmålet er hvordan, og hvor hurtigt kan vi gøre det sammen og hvad kan DU gøre selv ?

Det gode idet, er at det bliver årtusindets vækstpotentiale for virksomheder, der vil overleve : ren produktion - ren transport - mere vegan - mindre forbrug på det forkerte - mere lokalt nærvær i den globale virkelighed . . . og meget mere. Men der er også treds mod det mere nære, lokale, indre værdier . . . Men det er en alt for vigtigt og for lang forklaring, til en kort tekst her.

Ring så kommer vi og fortæller . . . 


DU KAN SE VORES PROJKETER UNDER "PROJEKTER" i menuen.

Vi kan hjælpe med RIGTIGT meget værdiskabelse, men du kan også vælge at komme med om bord og være med til at udvikle vores fælles projekter - eller dele af det.OM INITIATIVTAGEREN


Søren er i dag 51 år, virkelysten ad h... til. Han er særdeles god til "at skabe" og "vækste" - alt. Personligt har Søren arbejdet med meget forskellige i sit liv - fra Gartner, Musikker og soldat til Leder, Strateg og Forretningsudvikler i 25 år - og heldigvis for det . . .


"Livet skal prøves", som en ung, klog, sød og dygtig Netto-kassedreng fortalte mig.

Derfor "prøvede han kassen i Netto" inden han skulle ind og blive endnu klogere på sit studie . . . 


Søren er uddannet Civiløkonom og derefter Cand. Merc.'er med speciale i, at udarbejde de bedste strategier frem sammen med Ejerledere, Ledere, Ildsjæle, Ledelser, Direktioner, Bestyrelser, Foreninger og Organisationer - og fremme en leldesesform, som passer til dig som leder, og til virksomnheden, og dens sjæl og vision. Nogle gange behøver man ikke være direktør i sin egen virksomhed. Der kan det være godt, at få frisk blod ind.

MILJØ OG KLIMA . . . Det gider vi ikke mere . . . 
Søren genstartede på eget insisterende initiativ selv Miljø-fokus på Handelshøjskolen i København igen, efter man ligesom synes at det der miljø var ikke rigtigt noget. Søren brænder for naturen og økosystremer både i praksis ude i naturen og ved at hjælpe der hvor der kan bedres til at få naturen i balance igen, hvor vi er gæster . . . 


TALENT OG HEADHUNTING i INSPIRATUS

Derfor går vi nu også aktivt ind i at headhunte de rette folk til de rette stillinger og omvendt, og finder talenterne og dem der vil have dem.

Vi har en enorm kontakt base, både at TALENTER i mange brancher primært forretning, ledelse, sport. Og ja "forretning er mange ting - hvad for noget ? Det kommer vi til under HEADHUNTING OG TALENTER...


VI BYGGER OP NU - så bør over med lidt fejl, uafsluttede websites eller mrækeligheder vi ikke lige har fået rettet eller fjernet : men HOLD FOKUS på hvad er der vi kan og vil gøre for dig, og kan du bruge det til noget ?

HVIS MÅSKE : JA . . . så ring eller skriv, så kan vi tage et møde, komme ud og lave en peptalk til dem der skal motiveres . . . vi er ALDRIG gået fra noget sted, hvor vi ikke har fået et " det var meget givende i kom" med, fra et møde.


Så send en helt almindelig mail info@inspiratus.dk - du skal nemlig ikke logge dig ind i alt muligt her. Vi skal bare tale sammen og finde veje og løsninger !


Hav en dejlig dag - vi glæder os til at inspirere dig !


Dbh, Søren Dresmer-Hansen,
Civiløkonom, Cand.Merc. SOL, Særlig Rådgiver, Indehaver og chefstrateg

Søren Dresmer-Hansen :
Initiativtager, Innovatør, Entreprenør, Udvikler og ejer af INSPIRATUS.DK

Gardehusar, Civiløkonom & Cand. Merc. SOL

T : 22831919

E : soren@inspiratus.dk

INSPIRATUS

Beskyt vores oceaner for at beskytte vores fremtid.

Lad os redde dem.

Vores mission


Via relevante projekter, at samle alle som vil "den nye vej", imod at gøre det rigtige bedre, for sig selv, hinanden og for kloden :
det er der MEGET GOD BUSINESS I . . . heldigvis !

Vores vision


At hjælpe til at blive bedre . . .